|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ANKARA
![]() Üyelik tarihi: 17/03/09
![]() |
![]() ilk durak benzinlik.![]() ![]() hocam aman dikkak elini kesen. ![]() ![]() ![]() şu amnzaraya bakarmısınız .cennet gibi ![]() aman abi ne yapan sen )![]() hocam valla çok yakışmış maşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() patlıcan ya hiç görmemişgibi ne bakıyon )![]() serdar çok karizma çıkmışsın .. ![]() yorumsuz..??? ![]() ormanı yakacaksınız )![]() ![]() ![]() ya bu çocukta gerçekten var bir tuaflık hiç görmemiş gerçekten bu nekidiye soruyor ülen yakup sen neymişsin .. )![]() karizmaserda.rr.. ![]() aman hocam yenge bu resimi görmesin evde ben anlamam domates dogramaktan falan yapıyordun .. )![]() erhan gene kime dur bakalım diyon .gerçekten bira ordamı ya bir baksak )![]() ![]() evet bu bizim racing ci hocamız fazla yorumyapmıcam )![]() ![]() sedar rr seni günün karizmatik adamı seçtik .) ![]() işte bir gezi daha şükür kazasız belasız bitti herkese tşk ler..
|
|
|
|
|
#2 |
|
a2T üYe
![]() Üyelik tarihi: 22/03/09
![]() |
vay vay vay ortama bak be ulan pişman oldum gelmedigime .neyse kısmet bidasına
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kültür Mantarı
![]() Üyelik tarihi: 25/12/09
![]() |
yoksa siz malum sitedeki Ankara Akvaryum grubumusunuz? bende gelmek istiyorum herhangi bir organizasyona ama motor Konyada, motorsuz gelmeyide hiç gözüm kesmiyor
ama gelicem o kesin
|
|
|
#4 |
|
ANKARA
![]() Üyelik tarihi: 17/03/09
![]() |
tabiki mehmet bekleriz yeri biliyon her akşamordayız saat 7.00 dan sonra hergün ..
|
|
|
#5 |
|
a2T Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 19/01/10
![]() |
Gelemedik yav kısmet değilmiş uyanamadık uyansaydık gelirdik.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
a2T Crazy RiDeR
![]() |
guzel gezı olmus ellerınıze saglık
|
|
|
#7 | ||
|
a2T Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: 12/03/10
![]() |
Mustafam hakket güzel gezi oldu. Hele yemekler harika idi. Yani o köfteyi daha önce hiçbir yerde yemedim desem inan.
Hayabusa mı??? 1000 RR mı??? ![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
a2T üYe
![]() Üyelik tarihi: 22/04/10
![]() |
Hayabusa ile yol yapan arkadaş sanırım makina üzerinde sabır sabır diyerek tesbih çekmiş olmalı.Bence yapılan gezilerde motosikletlerin kategorileri önemli ve bu yüzden aynı ya da yakın hacimde ki makinaların birlikte paylaştıgı geziler kullanıcılara çok daha büyük keyif yaşatıyor.Dostluk ve beraberliğiniz anlamında süper olmuş devamının geleceginden hiç şüphem yok Ankara grubu
|
|
|
|
#9 |
|
a2TK Onursal Başkan
![]() Üyelik tarihi: 04/10/08
![]() |
süper olmuş arkadaşlar ellerinize saglık
daha nice güzel geziler dilerim kazasız belasız
|