|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 | |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 25/07/09
![]() |
güneş başına gecmiş yolda kusuyordun bana akşam ne yaptınız diye söylenip duruyodun
![]() ![]() 1.sayfaya bakarsan görürsün AHMETCİMMM ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() bende katılıyorum SALDIR & CILDIR
|
|
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
a2T Lady Mekaniker Üye
![]() Üyelik tarihi: 20/08/09
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Rukiye YAVER´isimli üyeden Alıntı Sevgili arkadaşlar.Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum.Birlikten kuvvet doğar.Demokratik bir ülkede yaşıyoruz.İstiyen istediği yere gider yarışır,istediğini yazar veya düşünür!!!Yanlız doğru olduğundan emin olduğu sürece. Bizler sistemin itmiş olduğu bu yolda,doğru olduğunu düşündüğümüz etkinliklerin dördüncüsünü TMKB olarak,Ödemiş belediye sporun katkıları ile yaptık.Allaha çok şükür ne bir kavga,ne bir kaza,nede olumsuz hiçbirşey yaşamadık. Ben burada önceden tanıdığım,değer verdiğim,özlerinin ve sözlerinin doğru olduğunu düşündüğüm arkadaşların,yazılarının hiçbirini şahsım adına kale almıyorum ve seviyelerinede inmek istemiyorum.Ve yine diyorumki ZAMAN HER ŞEYİN İLACIDIR. Evet muhteşem bir etkinlik yaptık.Bu etkinlikte desteğini esirgemiyen Sn.Em.Müd. Osman Aral,Sn.Bel.Bşk. Bekir Keskin ve Sn.Mehmet Yeşil'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca TMKB yöneticilerine,küçükten büyüğe(katagori) katılımlarıyla bizleri onurlandıran,onlar olmazsa yarışların anlamı ve tadı olmaz dedirten sporcularımıza ve sabırla yarış boyunca o sıcakta bizleri hiç yanlız bırakmıyan seyircilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. En önemlisi bu resimleri tüm TÜrkiye'ye ve dünyaya gösteren A2teker başkanı Ahmet Bozkurt'a,ışık sistemini çalıştıran Ankara'lı Yaşar ustaya,startı veren Gökhan YAVER'E,Mehmet Şirin'e,Mehmet Yeşil'e,kayıt işlerinde yardımcı olan Berna Cana ve nice ismini yazamadığım görevli arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler. Kısacası YARIŞ BU,BERABERLİK BU,DOSTLUK BU,DOĞRUDA BU DİYORUM. SAYGILAR SUNUYORUM. Alkışlıyan elleriniz dert görmesin.Teşekkürler. |
||
|
|
|
|
|
#73 |
|
a2Teker Spor Kulübü
![]() Üyelik tarihi: 24/05/10
![]() |
ahmet cim gerçekden
çok güzel olmuş herşey biz bakarken yorulduk emeği geçenlere sonsuz teşşekkürler
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/11/08
![]() |
Canım Türkiye'mizin,en genç motorsporları guruplarından olan Saruhanlı motosiklet gurubununda çalışmalarını ve bu festivale destekleri için yapmış oldukları özverileri unutmamak lazımdır.Yeni olmalarına rağmen MERTSAN MAKİNENİN dikkatini çekmiş olup sponsorluğunuda almış olmaları becerilerini göstermektedir.
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Honda-Elit Motor
![]() Üyelik tarihi: 05/12/08
![]() |
Ahmet yeterr başımız ağrıdı ya sen getir fotoları ben cd yaptırır dağıtırım
)
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
a2T Yeni Üye
![]() |
Alıntı:
İçimizde bu tutku olduğu için ugraşıyor ve yaymaya çalışıoruz. Bizde Destekleyen Herkeze Çok Teşekkür Ediyor, Türkiye ye Laik Olacağımıza İnanıyoruz... SARUHANLIMOTOSİKLETGRUBU
|
|
|
|
#77 |
|
a2TK Başkan
![]() |
Motodrag Yarışlarından Kuşadası’na Ödül İzmir’in Ödemiş ilçesinde gerçekleşen motodrag yarışlarına Kuşadası’ndan katılan Ada Motorsiklet Spor Kulubü kupalarla ilçeye geri döndü.Ödemiş Belediyesi tarafından organize edilen motodrag şenlikleri 24-25 Temmuz tarihinde Ödemiş Kültür Parktaki yarış pistinde gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadelelerin olduğu yarışlara Kuşadası’ndan katılan Ada Motorsiklet Spor Kulubü ekibi 1 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük kupası ile dönerek başarılarına yenilerini eklediler. Ada Motosiklet Kulübü Başkanı İlhan Yörük, Aldıkları derecelerden mutlu olduklarını ve bu tarz organizasyonların artmasını temennisinde bulundu. KERİM UĞUR / KUŞADASI
|
|
|
|
#78 | |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 26/08/09
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
a2TK Onursal Başkan
![]() Üyelik tarihi: 04/10/08
![]() |
A2teker.com heryerde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resimler muhteşem teşekkürler arkadaşlarrr emegi gecenleri şahsım adına a2teker.com adına kutlarım hepberaber daha nice günleree
|
|
|
#80 |
|
a2Teker Spor Kulübü
![]() Üyelik tarihi: 09/07/09
![]() |
Devamı ne zaman?
|
![]() |
| Seçenekler | |