|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Honda-Elit Motor
![]() Üyelik tarihi: 05/12/08
![]() |
Kenan'dan seçim çağrısı!
Milli motosikletçi federasyon seçimleri öncesi delegelere çağrıda bulundu! Dünya Supersport Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, federasyonun hafta sonu yapılacak seçimlerine delegelerin katılmayarak seçimin iptal olması gerektiği çağrısında bulundu. Kenan Sofuoğlu, federasyonun son 1.5 yıllık yönetiminden memnun kalmadığını söyledi. Bu dönemde sporcu olarak en çok kendisinin sıkıntı yaşadığını dile getiren Sofuoğlu, ''Şu anki aday mevcut yönetimde görev yapıyordu. Şu anki tabloya göre yönetime aynı ekip gelecek. Sadece isim değişikliği olacak. Bu yönetimden memnun değilim'' diyerek rahatsızlığını ortaya koydu. ''Benim çektiklerimi kimse bilmiyor'' diyen Sofuoğlu, ''Bekir Yunus Uçar döneminden sonra işler hep kötü gitti. Lisansımı bile çıkarmadılar. Federasyondan geçen yıla ait 120 bin lira alacağım var. Yurtdışına yarışmalara gidebilmem için devletin ödeme yönetmeliği var. Ancak ben kendi imkanlarımla gitmek zorunda bırakılıyorum'' diye konuştu. Federasyona yeni bir yönetim istediğini ifade eden milli motosikletçi, şunları kaydetti: ''Dünya genelindeki ekonomik kriz motor sporlarını olumsuz etkiledi. Birçok pilot kendi ülkesinin desteğiyle yarışmalara katılıyor. Eğer federasyonda yönetim değişikliği olmazsa seneye yarışmalara katılamama riskiyle karşı karşıyayım. Çünkü gelecek yılın planlamalarını şimdiden yapmalıyım. Ancak 2011 için şu an herşey karanlık. Hiç birşey belli değil. Bu yönetimle benim gelecek yıl uluslararası yarışmalara katılabilmem çok zor. Bu sezon için şampiyonada halen avantajlı bir konumda olmama rağmen, federasyondaki yönetim eksikliğinin verdiği moral bozukluğunu yaşıyorum.'' Başkanlık adaylığı için başvuru süresinin dolduğunu anımsatan Sofuoğlu, ''Seçimlerin iptal olması gerekir. Delegeler seçimlere katılmamalı'' yorumunda bulundu. Ankara'da hafta sonu yapılacak Motosiklet Federasyonu olağanüstü seçimli genel kurulunda Ömer Faruk Berksan tek başkan adayı olarak seçime katılacak. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
a2TK Onursal Başkan
![]() Üyelik tarihi: 04/10/08
![]() |
yeni bir yönetim yeni bir kadro bu işi seven gerçekten gönül veren adam gibi adamlar lazım
|
|
#3 |
|
a2T Gurbetçi Üye
![]() Üyelik tarihi: 27/08/09
![]() |
nedir bu kenanin cektigi ya yuh diyorum artik ya bizim ulkemiz nasil bir ulkedir yaahhhhh
|
|
|
|
|
#4 |
|
a2T Süper Üye
![]() |
bu türkiyenin ayıbıdır...
|
|
#5 |
|
a2TK Başkan
![]() |
Kenan'a katılmamak içten değil
|
|
|
#6 |
|
a2T Süper Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/10/08
![]() |
haklıda..sesini duyan..çare olan olacak mı..
|
|
|
|
|
#7 |
|
a2Teker Spor Kulübü
![]() Üyelik tarihi: 09/07/09
![]() |
Motosiklet kullanıcısı ve organizasyonların içinde, herkes ile diyalog içinde biri olarak, soğumaya başladım motosikletten ve motosiklet camiasından. Herkes herkesi bir yerlere çekiştiriyor, olan bu işe gerçekten gönül vermiş kendi çabaları ile bir yere gelmiş yarışçılara oluyor. Siyasetten hiç hoşlanmadığım gibi, motosiklet camiasının siyasetinden de hiç hoşlanmıyorum. Bitsin artık bu tartışmalar çekiştirmeler. Kenan ne güzel söylemiş, tepki göstermenin pek çok yolu var. Beğenmediğiniz ortamda bulunmazsınız olur biter. Klüpler dernekler nasıl oluşuyor? Aynı kafadan, aynı aktivitelerden hoşlanan insanların birleşmesi ile. Bir grup 100 kişi olur diğeri 1000 kişi sayı önemli değil, önemli olan ortak noktada buluşmak. Gelecek günlerin motosiklet camiasına hayırlı olmasını dilerim.
|
|
#8 |
|
Honda&ElitMotor
![]() Üyelik tarihi: 06/04/09
![]() |
Kenan bunu bu sene gördü ama geç oldu ..Maalesef bu TMF den sadece kendileri memnun lar.İnşallah Kenan ın dediği gibi olurda kulubler sağduyulu davranırlar.Bu gelecek kadroyla gidenin bir farkı yok görünüyor.HA mehmetali ,ha, alimehmet gibi görünüyor..
|
|
|
|
|
#9 |
|
a2T Yarışçı Üye
![]() Üyelik tarihi: 26/08/09
![]() |
İnşallah bütün camia bu tür sıkıntılardan kurtulur...
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|