|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
a2T Normal Üye
![]() Üyelik tarihi: 19/11/08
![]() |
Allah rahmet eylesin.Çok sevdiğim bir büyüğümü kaybettim.Cenazesine dün yetişemedim ama onu gönlümde yaşatacağım.Mekanı cennet olsun.
|
|
|
|
|
#32 |
|
a2T Normal Üye
![]() |
o hepimizin gönlünde yaşamaya layık bir insandı
|
|
|
|
|
#33 |
|
a2T Normal Üye
![]() Üyelik tarihi: 25/12/08
![]() |
Kadim dostum değerli ağbim bilge insan en güzel eğitmen bütün motorcu arkadaşlarımızın neşe kaynağı toplayıcı yapıcı gururun kibirin yanına uğramadığı çocukla çocuk büyükle büyük olan memleketine talebelerine vefa borcunu fazlasıyla ödeyen
geldiği zaman boşluk dolduranlardan değil gitti ği zaman yeri dolmayanlardan olan bütün kimliğine her zaman hayran olduğum güzel insan biliyorum çok güzel bir yere gittin hemde en sevdiğin şeyle uçarak özgür bir melek gibi en kısa zamanda buluşmak dileğiyle bizi orada da yalnız bırakma emi... yine başına topla ve güzel öğütler ver bize. seni hep sevdim sonsuza kadarda seveceğim mekanın cennet olsun rabbim günahlarını affetsin şimdilik allahaısmarladık.
Biz motorcular aklımızın ve kalbimizin yolunda giderkenHayatın bize sunduğu mutluluk meyvelerini topluyoruz Sadece motora binmiyoruz biz! Uçan halı üzerinde binbir gece masallarında dolaşıyoruz.. Bir çok insan daha kendini keşfedemezken biz! Keşfettiklerimizden öteye geçiyoruz. Geçtiğim yollardan geçebilirsin ama! yaşadıklarımı asla yaşayamazsın... |
|
|
|
|
#34 |
|
a2T Kulüp Üyesi
![]() Üyelik tarihi: 13/11/08
![]() |
Allah Rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
|
|
|
|
|
#35 |
|
a2T üYe
![]() Üyelik tarihi: 22/03/09
![]() |
Mekanın cennet olsun abi.
|
|
#36 |
|
Admin/Almanya
![]() Üyelik tarihi: 09/10/08
![]() |
Allah Rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
Allah Ailesıne Sabırlar versin.
|
|
#37 |
|
a2T Normal Üye
![]() Üyelik tarihi: 22/10/08
![]() |
Allah rahmet etsin.
Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. .
|
|