NGK

Vespa'da 70'ler geri döndü!

Yeni Modeller 07.06.2016 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2746+ kez okundu.
 

Vespa'da 70'ler geri döndü!

Vespa 70.yılına özel 70s serisiyle Karşıyaka Motors'ta..

Vespa'nın 70.yılına özel tasarladığı 70s serisi, Türkiye'de ilk kez Karşıyaka Motors'ta.. Ducati, Vespa, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, TGB markalarının yetkili bayisi Karşıyaka Motors, Vespa 70s serisi ile yaza damgasını vuracak. Servis,yedek parça ve aksesuar satışıyla da motosiklet tutkunlarının yanında olan Karşıyaka Motors, Vespa 70s'i, Haziran ayı ile birlikte satışa sunuyor.   Vespa 'özgürlük' demek   İtalya'nın en köklü motosiklet markası Vespa'nın 70.yılına özel tasarlanan 70s serisi özgürce seyahat etmek isteyenlerin tercihi. Vespa 70s, sedefli gri ve turkuaz renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Vespa 70s'in 150px classic, 150 primavera ve 300 gts olmak üzere üç farklı modeli bulunuyor.   www.karsiyakamotors.com
Vespa 70.yılına özel 70s serisiyle Karşıyaka Motors'ta..

Vespa'nın 70.yılına özel tasarladığı 70s serisi, Türkiye'de ilk kez Karşıyaka Motors'ta.. Ducati, Vespa, Triumph, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, TGB markalarının yetkili bayisi Karşıyaka Motors, Vespa 70s serisi ile yaza damgasını vuracak. Servis,yedek parça ve aksesuar satışıyla da motosiklet tutkunlarının yanında olan Karşıyaka Motors, Vespa 70s'i, Haziran ayı ile birlikte satışa sunuyor.

 

Vespa 'özgürlük' demek

 

İtalya'nın en köklü motosiklet markası Vespa'nın 70.yılına özel tasarlanan 70s serisi özgürce seyahat etmek isteyenlerin tercihi. Vespa 70s, sedefli gri ve turkuaz renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Vespa 70s'in 150px classic, 150 primavera ve 300 gts olmak üzere üç farklı modeli bulunuyor.

 

www.karsiyakamotors.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.