NGK

Kütahya Çavdarhisar(Aizonai) 2. Motokros Yarışması!

Etkinlikler 27.05.2016 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3345+ kez okundu.
 

Kütahya Çavdarhisar(Aizonai) 2. Motokros Yarışması!

Çavdarhisar ilçesinde motosiklet sevdalısı esnaf Süleyman GÖKTAŞ öncülüğünde 2015 yılında 1'incisi yapılan Aizanoi Motokros yarışması ve etkinlikleri bu yıl 28-29 Mayıs 2016 tarihinde 2'ncisini yapmak üzere düzenlendi!

Pistin durumundan kısaca bahsetmek gerekirse tamamen Avrupa standartlarında bir pist tabanı oluşturacak genişlikte ve rampalar mevcut. Pistin yapım aşamasında Avrupa'da motokros (MX) pistlerinde profesyonel olarak yarışmalara katılmış ve TMF'de görev yapmış yetkin kişiler tarafından pist çalışması tamamlanmıştır. Pist seyirciler için çok geniş açılı seyir imkanı sunmaktadır.  2015 yılında yapılan yarışmaya 2000 üzerinde misafir ile  76 motokros yarışmacısı katılım sağlamıştır. (Amatör,Çocuk,Veteran,Profesyonel) Bu yarışmacılardan öne çıkan isimlerden Avrupa da ülkemizi temsil eden sporcular yarışmış ve katkıda bulunmuştur. İlçenin tarihi olarak da dünya mirası olan tarihi yapıları mevcuttur. Bunlardan Roma dönemine ait AİZONAİ Antik Kenti,Dünyanın ilk  Borsası, Roma Köprüsü, Zeus Tapınağı, Stadyum, Tiyatro Kompleksi  ve Macellumu sayılabilir. Bu tarihi eserlerin görülebilmesi için motokros etkinliği yanında enduro turu düzenlenecektir. Tüm motosiklet sevdalıları etkinliğe davetlisiniz. Kütahya ilinde bu büyüklükte bir etkinlik mevcut değildir.Tüm motosiklet üreticileri ve buna katkı sağlayan üreticile ve ulusal haber ajansları davet edilmiştir/davetlidir.   Facebook Etkinlik  
Çavdarhisar ilçesinde motosiklet sevdalısı esnaf Süleyman GÖKTAŞ öncülüğünde 2015 yılında 1'incisi yapılan Aizanoi Motokros yarışması ve etkinlikleri bu yıl 28-29 Mayıs 2016 tarihinde 2'ncisini yapmak üzere düzenlendi!

Pistin durumundan kısaca bahsetmek gerekirse tamamen Avrupa standartlarında bir pist tabanı oluşturacak genişlikte ve rampalar mevcut. Pistin yapım aşamasında Avrupa'da motokros (MX) pistlerinde profesyonel olarak yarışmalara katılmış ve TMF'de görev yapmış yetkin kişiler tarafından pist çalışması tamamlanmıştır. Pist seyirciler için çok geniş açılı seyir imkanı sunmaktadır.
 2015 yılında yapılan yarışmaya 2000 üzerinde misafir ile  76 motokros yarışmacısı katılım sağlamıştır. (Amatör,Çocuk,Veteran,Profesyonel) Bu yarışmacılardan öne çıkan isimlerden Avrupa da ülkemizi temsil eden sporcular yarışmış ve katkıda bulunmuştur.
İlçenin tarihi olarak da dünya mirası olan tarihi yapıları mevcuttur. Bunlardan Roma dönemine ait AİZONAİ Antik Kenti,Dünyanın ilk  Borsası, Roma Köprüsü, Zeus Tapınağı, Stadyum, Tiyatro Kompleksi  ve Macellumu sayılabilir. Bu tarihi eserlerin görülebilmesi için motokros etkinliği yanında enduro turu düzenlenecektir. Tüm motosiklet sevdalıları etkinliğe davetlisiniz.
Kütahya ilinde bu büyüklükte bir etkinlik mevcut değildir.Tüm motosiklet üreticileri ve buna katkı sağlayan üreticile ve ulusal haber ajansları davet edilmiştir/davetlidir.

 

Facebook Etkinlik

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.