Rutec

Folger'ın bu sezon dönmesi beklenmiyor.

Moto-GP 20.10.2017 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3016+ kez okundu.
 

Folger'ın bu sezon dönmesi beklenmiyor.

Yamaha Tech 3 ekibi, Jonas Folger'ın 2017 MotoGP sezonunu bitmeden geri dönmesini beklemiyor. Folger, geçen hafta koşulan Japonya GP'sinde kameralar tarafından görüntülenmişti ancak aşırı yorulma ve viral bir enfeksiyon belirtisi nedeniyle derhal Almanya'ya gönderildi. O zamandan beri Münih'te muayene edildi. Salı günü boyunca süren teşhisin ardından, hastalık mononükleoz'a (genel olarak bilinen adıyla öpücük hastalığı) doğru yönelmiş gibi görünüyor. Tech 3 sezonun son iki yarışı Malezya ve Valencia için Folger'ın yerine bir sürücü arıyor. Takım, Japonya GP'sinde Kohta Nozane'yle yarışırken bu hafta koşulacak Avustralya GP öncesindeki tercih ise Borc Parkes oldu. Tech 3 patronu Herve Poncharal, "Cumartesi günü sonuçları alacağız. Hastalığın mononükleoz olduğu doğrulandı." "Şu an Jonas antrenman yapamıyor ve sadece dinlenmesi gerekiyor. Şu an iyi durumda ve evinde televizyon izliyor. Fakat sorun iyileşmesinin 3 ay sürecek olması." "Valencia yarışına hazır olması neredeyse imkansız." "Zor bir durum çünkü bu konuyu perşembe günü Japonya'da öğrendik. Nozane Yamaha'nın bir girişimiydi ve bu yarış için daha önce M1'i test eden Broc'la beraberiz." "Her yarışta yeni sürücüyle yarışmak zor ancak şu an için durum bu şekilde. Malezya'da kiminle yarışacağımızı henüz bilmiyoruz." dedi.

Yamaha Tech 3 ekibi, Jonas Folger'ın 2017 MotoGP sezonunu bitmeden geri dönmesini beklemiyor.

Folger, geçen hafta koşulan Japonya GP'sinde kameralar tarafından görüntülenmişti ancak aşırı yorulma ve viral bir enfeksiyon belirtisi nedeniyle derhal Almanya'ya gönderildi.

O zamandan beri Münih'te muayene edildi. Salı günü boyunca süren teşhisin ardından, hastalık mononükleoz'a (genel olarak bilinen adıyla öpücük hastalığı) doğru yönelmiş gibi görünüyor.

Tech 3 sezonun son iki yarışı Malezya ve Valencia için Folger'ın yerine bir sürücü arıyor. Takım, Japonya GP'sinde Kohta Nozane'yle yarışırken bu hafta koşulacak Avustralya GP öncesindeki tercih ise Borc Parkes oldu.

Tech 3 patronu Herve Poncharal, "Cumartesi günü sonuçları alacağız. Hastalığın mononükleoz olduğu doğrulandı."

"Şu an Jonas antrenman yapamıyor ve sadece dinlenmesi gerekiyor. Şu an iyi durumda ve evinde televizyon izliyor. Fakat sorun iyileşmesinin 3 ay sürecek olması."

"Valencia yarışına hazır olması neredeyse imkansız."

"Zor bir durum çünkü bu konuyu perşembe günü Japonya'da öğrendik. Nozane Yamaha'nın bir girişimiydi ve bu yarış için daha önce M1'i test eden Broc'la beraberiz."

"Her yarışta yeni sürücüyle yarışmak zor ancak şu an için durum bu şekilde. Malezya'da kiminle yarışacağımızı henüz bilmiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.